اثرگذاری “رمدسیویر” و “پلاسمادرمانی” در کووید19 در دست بررسی است

روز دوشنبه نشست کمیته علمی درمان کویید ۱۹با حضور معاونین وزیر بهداشت، در بیمارستان قلب شهید رجایی تهران برگزار شد

به گزارش درمان یاب، قاسم جان بابایی، معاون درمان وزیر بهداشت روز دوشنبه در نشست کمیته علمی درمان کووید ۱۹ در بیمارستان قلب شهید رجایی، از تدوین نسخه هفتم دستورالعمل درمان کووید ۱۹ خبر داد و گفت: تحقیقات متعددی درباره عوارض ابتلا به کووید ۱۹ به خصوص عوارض ریوی، کلیوی و قلبی انجام شده که به تفصیل بررسی شده و نتایج این یافته ها در دستورالعمل جدید درمان کرونا مورد استفاده قرار می گیرد و اعلام می شود.

وی افزود: داروهای مصرفی در بهبود علایم این بیماری نیز در حال بررسی است، تکلیف «فاویپیراویر» مشخص شده که مزیت بهتری نسبت به داروهای قبلی ندارد.

جان بابایی افزود: در مورد «رمدسیویر» هنوز به جمع بندی نهایی نرسیده ایم و بررسی ها در حال انجام است. در مورد تاثیر داروی «کلروکین» در بهبود کووید ۱۹ نیز تحقیقاتی انجام شده که از نتایج آن در پروتکل جدید درمان کووید ۱۹ استفاده می شود.
معاون وزیر بهداشت ادامه داد: تحقیقات در باره اثربخشی “پلاسما درمانی” در بهبود کووید ۱۹ در حال انجام است. نتایج این روش در ۶۰ بیمار آماده شده و بررسی این درمان در ۲۵۰ بیمار ادامه دارد که نتایج آن اعلام خواهد شد.

در ادامه این نشست محمدمهدی گویا، رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، با تاکید بر موفقیت درمان دارویی بیماران سرپایی درباره درمان دارویی با کلروکین، گفت: تاکنون ۳۱ هزار نفر مبتلا به کووید ۱۹به صورت سرپایی شناسایی شدند که با کلروکین درمان شده اند؛ بنابراین کلروکین برای درمان بیماران سرپایی خفیف موثر بوده است. همچنین میزان افرادی که فاکتورهایی از ریسک داشتند، ۲.۷۱ درصد است.

گویا در پایان کرد: نظام سلامتی که پایه‌های درستی داشته باشد می‌تواند کمک کند بخش زیادی از بیماران سرپایی درمان شوند بدون آنکه نیاز به داروهای گران قیمت و پیچیده داشته باشند.

مطالب مرتبط

نظرات بسته شده است.