رکوردشکنی ابتلای روزانه به کرونا/ شناسایی ۳۷۱۲ بیمار جدید کووید۱۹ در کشور

سخنگوی وزارت بهداشت در ارتباط زنده با شبکه خبر نسبت به کاهش رعایت پروتکل های بهداشتی توسط مردم و افزایش شدید موارد ابتلای روزانه و فوتی به کرونا هشدار داد.

به گزارش درمان یاب، سیما سادات لاری روز سه شنبه درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا و موارد فوت ناشی از ابتلا به این ویروس در کشور اعلام کرد: از دیروز تا ظهر امروز ۱ مهرماه ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۷۱۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که  ۱۸۱۷ نفر از آنها بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۴۲۹ هزار و ۱۹۳ نفر رسید.

وی ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۷۸ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۲۴ هزار و ۶۵۶ نفر رسید.

معاون وزیر بهداشت گفت: خوشبختانه تاکنون ۳۶۳ هزار و ۷۳۷ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند. همچنین ۳۹۲۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

لاری افزود: تاکنون سه میلیون و ۸۰۰ هزار و ۶۱۹ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

وی اظهار کرد: استان‌های تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان و یزد در وضعیت قرمز قرار دارند. استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، هرمزگان، فارس و گلستان نیز در وضعیت هشدار قرار دارند.

هشدار جدی وزارت بهداشت نسبت به کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی و افزایش ابتلا به کرونا

سخنگوی وزارت بهداشت در ادامه اظهار داشت: میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک در کشور سیر نزولی دارد و همزمان با این روند کاهشی، شاهد افزایش موارد ابتلا و بستری روزانه به علت کرونا در اغلب استان‌های کشور هستیم.

وی ادامه داد: اکنون در شرایطی قرار داریم که مردم نیاز به همبستگی بیشتر برای حفظ سلامت خود دارند و شرط اساسی موفقیت در این دوران حساس همه گیری بیماری، همکاری بیشتر و موثرتر مردم با همکاران نظام سلامت کشور است.

استفاده از ماسک یک الزام و تعهد اجتماعی است

لاری افزود: نباید فراموش کنیم که استفاده از ماسک یک الزام و تعهد اجتماعی است و تقویت حس مسئولیت پذیری در برابر سلامت دیگران که برای کنترل و مهار بیماری در این مقطع حساس کنونی بسیار مهم است. مطمئنا هرگونه عادی انگاری شرایط و سهل انگاری در رعایت پروتکل‌های بهداشتی می‌تواند زمینه لازم را جهت شیوع گسترده‌تر بیماری در کشور فراهم کند.

معاون وزیر بهداشت گفت: امیدواریم به کمک اراده مردم در رعایت پروتکل‌های بهداشتی و استفاده جدی‌تر و همگانی‌تر از ماسک و البته پرهیز از هرگونه رفتار اجتماعی خطر آفرین، شاهد کنترل و مهار بیماری در کشور باشیم.

مطالب مرتبط

نظرات بسته شده است.